ВИДЕО: Муслиманки влегле во црква и ја запеале песната „Тивка ноќ“

За време на божикната литургија во Бејрут во црквата „Свети Илија“ хор од девојки муслиманки влегол во црквата и ја запеал песната „Тивка ноќ“.

Станува збор за хорот од Фондацијата „Имам Садр“, а девојките сакале заедно со своите соседи да го прослават христијанскиот празник.