среда, 22 ноември 2017

Голем број наши војници и специјалци работат обезбедување на брод! Погледнете кратка вооружена борба со пиратите

pirati-637x330
 

Голем број наши поранешни војници и специјалци се ангажирани на бродови како обезбедувачи.

Погледнете една кратка вооружена борба меѓу обезбедувачите на бродот и пиратите кои нападнаа со два чамци.

facebook_link