недела, 17 декември 2017

ФОТО: Најзгодната скопјанка со нова фотосесија

 

Сандра Стефановска важи за една од нашите најзгодни манекенки. Погледнете дел од нејзината нова фотосесија и уверете се во тоа.

sandra 1

sandra5

sandra10

sandra20

sandra30

facebook_link