сабота, 21 јули 2018

ВИДЕО+18: Руски шампион убиен во страшна улична тепачка

 

Светскиот шампион во кревање тегови, Русинот Андреј Драјхов, починал вчера од повреди добиени во улична тепачка.

Тој пред кафуле во центарот на Хабаровск бил убиен од извесен Анар Алакверанов, кој очигледно добро познава ММА вештини.

Расправата се случила во едно кафуле каде двајцата се расправале за тоа кој спорт е подобар.

Излегле на двобој надвор, но несреќниот Андреј не се вратил. Бил пренесен во болница, каде умрел.

facebook_link