сабота, 21 јули 2018

ВИДЕО: Танцот на горилата Зола ќе ви го разубави денот

 

Горила во Зоолошката градина во Далас добила базен да се разлади и тоа многу ја израдувало.

Чуваркта Ешли Ор ја снимила горилата Зола додека игра во вода.

Од зоолошката градина велат дека тоа е знак на среќа и дека базенот им пружа ментална и физичка стимулација.

На интернет одма се појавил и ремикс на снимката во која на играњето на Зола е додадена и музика.

facebook_link