Студентска работа во Америка – Отворени се над 500 работни места

Коузон и оваа година ги има најдобрите работни понуди за Work&Travel 2017, преку 100 работни понуди и преку 500 отворени работни места за студентите од Македонија. Од работа во Swissotel во Чикаго до работа во Мекдоналдс, погледнете ги сите понуди на ОВОЈ ЛИНК