Новогодишното беснеење на мигрантите во Берлин (Видео)

Кога треба да се пишува за мигрантите, најчесто се помислува на нивната непосакувана состојба во која за жал ги донесе војната во Сирија, но некогаш и тие знаат да се покажат во поинакво светло и да ја злоупотребат помошта која им се дава.