Во Сирија убиен уште еден Албанец од Скопје – Ова е неговиот идентитет

Уште еден Албанец од Македонија убиен е на боиштата во Сирија.

Станува збор за Б.Ш од Сарај кој што им се приклучил на востаниците во Сирија за рушење на режимот на Асад.

Инаку, од Македонија во Сирија и светот има околу 60-тина борци кои учествуваат во војни и паравоени формации.