Момче откри дека девојката е спонзоруша, таа го плукна во лице (ВИДЕО)

Момче на улица застанало девојка и ја прашал дали познава некој добар ресторан во близина. Девојката најпрвин одговорила дека не знае, но кога го видела момчето како влегува во луксузен „Мерцедес“, памтењето веднаш и се подобрило, таа се сетила на некое место и се упатила кон автомобилот.

Сепак, кога тој во тој момент и соопштил дека не сака спонзоруши, таа ги плукнала в лице со низа пцости и заминала.

Погледнете како тоа изгледа: