Овие деца поминуваат четири реки и планини за да стигнат на училиште

Додека другите деца одат со автобус или автомобил на училиште, десетгодишниот Рубен и неговите браќа пешки патуваат два часа, преминуваќи четири планини и две реки за да стигнат до училиштето.

Секој ден им е нов предизвик, но никогаш не помислиле да се откажат.

Рубен сака да стане полицаец или војник за да ја заштити својата фамилија.