Метод со кој 45.000 луѓе го победија ракот, неговиот рецепт масовно се споделува

Рудолф Бреус осмисли метод од 42 дена исхрана ограничена само на сокови од органско произведен зеленчук. Неговиот метод, како што вели тој, излечил 45.000 луѓе од рак и леукемија.

Ова е неговиот рецепт: цвекло (55%), моркови (20%), корен од целер (20%), компир (3%) и црвена ротквица (2%).

Се пие само кога на организмот му треба течност, не наеднаш.

При конзумирањето важен е и престој на отворено шетање.

Во текот на овие 42 дена гладување од ткивото се исфрлаат сите загадувачи кои се внесени со храна и пијалок.