Уникатен танц на скопски младенци

Првиот танц на младите е секогаш најубавото и најромантичното нешто на секоја свадба. Брачниот пар Ивана и Блажо Бошковски фасцинираaт токму со овој танц и прават тој да биде уникатен.

ivana i blazo2

Погледнете и уживајте, а на младите нека им е со среќа:

ИВАНА & БАЖЕ Прв Свадбен Танц from milan mico on Vimeo.