Чесноста како особина не е изумрена

Денес во  ТЕРА  пристигна оваа фотографија на која е 98 годишниот битолчанец Борис кој денес го загуби својот паричник. Борис сакаше јавно да му се заблагодари на чесниот пронаоѓач. Станува збор за актерот Иван Јерчиќ.

Освен неопходните документи во паричникот имаше 12 илјади денари и 25 евра.