Аркан: Мојот татко е жив, го смени личниот опис!

Михајло Ражнатовиќ, најстариот син на Жељко Ражнатовиќ Аркан тврди дека неговиот татко е жив и дека го променил личниот опис.

Тој ја обвинува вдовицата на Аркан, пејачката Цеца Ражнатовиќ дека на пријателите го претставува како свој вујко и дека кон него се однесува како кон роб.

-Сакам Србија да ја знае вистината!Цеца во Аја Напа на пријателите го претставува како свој вујко. Моите пријатели често го гледаат во дворот на вилата – тврди синот на Жељко Ражнатовиќ.