ВИДЕО: Камера го снима детето додека спие – тоа што се случи е навистина морничаво

На снимката  се гледа како кадифено мече, кое е поставено на креветот до бебто кое спие, во текот на ноќта се поместува и легнува врз детето, како да го запоседнале духови.

Морничаво, зар не?

Погледнете…