ВИДЕО: Саша Ковачевиќ во Охрид пречекан како светска ѕвезда!

Саша Ковачевиќ денес ќе има концерт во „Билјанини извори“ во Охрид, а регионалните медиуми јавуваат дека бил пречена како светска ѕвезда.

Погледнете сами како пејачот едвај помина низ големиот број фанови.