Паника во Лондон: Хеликоптери го надлетуваат градот

CHARGES MAY APPLY Re: Big Ben On 2012-06-26, at 8:56 AM, Simpson, Mike wrote: London's famed Clock Tower which houses Big Ben is to be renamed Elizabeth Tower in honour of Queen Elizabeth's 60 years on the throne.
Пред неколку часа хеликоптери почнале да ја надлетуваат областа над Смалфилд, во предградие на Лондон, а како што се вели таму се наоѓа вооружен напаѓач со неколку полицајци.
Како што е наведено, непознат маж провалил куќа и одбивал даја напушти.
– Ова е многу лошо. Еден човек е во куќата и поседува огнено оружје, а одбива да ја напушти, – изјавил еден од соседите.
Полицијата ја опколила куќата, а областа ја надлетуваат и хеликоптери.
– Видов и Брза помош, не ми е јасно што се случува, – додал неименуваниот сосед.