ФОТО: Весна Петрушевска бара смртна казна за педофилите

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност.

Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

Весна побара смрттна казна за педофилите кои за жал ги има на секој чекор.

 

vesnaaaaaaaaa