ВИДЕО: Биле најретката тројка во светот, денес се вистинско медицинско чудо

Овие три бебиња се родени како тројка, но се вистинско медицинско чудо. Две од бебињата се родиле како сијамски близнаци…

Животот на сијамските близнаци воопшто не е лесен, а од самиот почеток се соочени со многу тешкотии и предизвици. Најлошо од се што многу често умираат во рок од неколку дена по раѓањето.

Овие деца се родени како сијамски близнаци, но не се откажале од нормален живот. Операцијата за нивното одвојување била успешна и се гледа радоста на овие слики.

Сигурно тоа било нови и необично искуство за нив. После операцијата добиле протези за да можат да одат. Иако се родени со недостатоци, тие пораснале и добиле коњ за подарок.

Погледнете ја нивната уникатна приказна.


Sestre Garrison by coolPick