(ВИДЕО 18+) Разбеснети девојки претепале маж, кој ја нападнал нивна другарка

Во Воронеж, Русија, пијан „фраер“  удрил локална жителка по главата со шише коњак по нејзиното одбивање да му прави друштво. Неочекувано на помош пристигнале нејзините  пријателки.

Отпрвин тој  им нудел на девојките да пијат заедно со него.

Откако тие одбиле, тој почнал да ги навредува, при што мажот фрлил со  шишето во главата на една од нив, и така настанал инцидентот.

Разбеснетите девојки не му дозволиле  на напаѓачот да си замине неказнето, му се нафрлиле и почнале да го тепаат. Многу наскоро натрапникот се нашол на земјата, но девојките продолжувале да му нанесуваат удари со раце и нозе.  Тепачката  била прекината од случајни минувачи.