ФОТО: Ќерката на Владе Дивац е вистинска убавица

Познатиот кошаркар Владе Дивац ја има 17-годишната ќерка Петра, која се запиша на факултет и ќе студира во Америка.

kerka-divac1

И додека децата на многу познати се актуелни во медиумите, Петра не го сака вниманието на јавноста.

kerka-divac2

Таа без силикони и естетски операции е природно убава.

kerka-divac3

#Коментари