Пекол во Македонија – ова се измерените температури во 15 часот (ФОТО)

Највисоки 38 степени се измерени во Тетово, додека најниски 27 во Дебар. Во главниот град измерената температура во 15 часот изнесува 37 степени…

temperaturi