Швалер се обиде да побегне низ прозор од бесниот маж, но потоа гадно зажали

Доколку сте мислеле дека бегањето умее да биде едноставно како на филм, тогаш сте се измамиле. Многу работи можат да тргнат погрешно, како што се случи на ова момче од Русија, кое како што се наведува е фатен во неверство.

Тој се обида да побегне низ прозор, и да се спушти по патот на импровизираниот јаже од чаршави. Но, очигледно не ги врзал како што треба, па истиот се одврза и момчето падна.