Фото: Како изгледа денес ќерката на еден од најбогатите луѓе во светот

Ќерката на еден од најбогатите луѓе во светот Софија Абрамович ќерката на сопственикот на Челзи, пред извесно време го изгасна својот Instagram профил поради критики и навреди што ги добиваше за својот изглед. 

Таа се пофали со својот нов изглед со тоа што почнала да вежба, и објави фотографија каде што многу добро се гледаат резултатите. Вели дека не сака да биде манекенка но дека мора да вежба поради своето здравје.

керка1