Ставил камера на риба и ја пуштил во Охридското Езеро, еве што снимила

Како изгледа подводниот свет во Охридското Езеро од перспектива на риба? Може да погледнете во видеото што го изработи големиот вљубеник во природата и риболовец Љупчо Стојкоски – Лепи.
Тој на уловена риба поставил подводна камера по што рибата ја вратил назад во езерото. Таа направила необични подводни снимки, кои Лепи ги сподели со јавноста.