Жители на кавадаречко село на сила во фиќо сместиле две магариња! (ФОТО+ВИДЕО)

Жителите на едно кавадаречко село на социјалната мрежа на Фејсбук објавија фотографии, со кои докажуваат дека на човечката глупост и нема крај.

fico2

Имено, на фотографиите се гледа како некои жители на сила во фиќо успеале да сместат дури две магариња.

fico

Инаку, претходно се појави и видео на кое жител на селото на сила во фиќото сместува магаре.