Фото: Москва во зима се претвора во бајка

11

Таа успеала да ја долови убавината на градот и да направи да изгледа како мала бајка во која се комбинирани белата боја на снегот и шаренилото на новогодишните сијалички.

10

На секоја фотографија јасно можете да го забележите личниот стил на фотографот кој претставува баланс меѓу острите линии на градската архитектура и движењето на луѓето во него.

09

Потонете во убавините на Москва:

08

05

04

03

02