Видео: Го фати на дело како ја изневерува, а потоа го закoчи сообраќајот

Адалија Бријанез од Колумбија го фатила својот сопруг на дело.

devojka

Адалија полудела кога го видела сопругот со друга жена во автомобилот. Го сопрела на сред улица и го блокирала сообраќајот.

Викала да излезе од автомобилот.