ВИДЕО: Оваа руска снимка расплака милиони луѓе

Во денешно време речиси и да не постои возач кој нема инсталирано безбедносна камера во својот автомобил.

А, вакви сцени за жал не се гледаат така често и токму поради тоа овие снимки ги воодушевија многумина.