Станува збор за измама: Овој статус не го споделувајте на Фејсбук

Верувале или не, со копирањето и објавуањето на неколку зборови на вашиот Фејсбук статус нема да влезете во „барабанот“ за освојување на милијарди долари, кои Марк Цукерберг наводно ги подарува во доброволни цели.

fejsbuk-fejsbuk

Ако на Фејсбук сте виделе вакви статуси, треба да знете дека се работи за измама.

Марк нема да донира 99 проценти од своето богатство за сиромашните, ниту ќе подари милиони за некој споделен статус.