Видео: Ќе се воодушевите кога ќе видите што направи ова храбро куче

Додека сопственикот го шетал својот лабрадор видел многу чудна ситуација. Во малиот чамец, кој неконтролирано пловел во реката, забележал две кучиња.

херој

Пред да одлучи што да направи, Роби, храбриот лабрадор, тргнал да ги спаси другарите од неволја.