На приватните факултети и старлетите завршуваат со просек 10

Старлетата Мими Оро се пофали на Фејзбук со дипломата која ја доби од Алфа Универзитетот.

starleta

Таа постојано пишуваше на Фејзбук дека ја спрема својата дипломска, таа конечно доби диплома во рацете.

Таа во реалното шоу “Парови“ изјави дека откако ќе дипломира ќе стане ревизор, бидејќи ја интересира корупцијата во фирмите.

starletaa