Се подготвуваа да ги егзекутираат терористите од ИСИС, а потоа ги научија на лекција која долго ќе ја паметат (видео)

Имено, во видеото тие се изведени во една пустелија во портокалови комбинезони, а потоа им вперуваат пиштоли во тиловите.

Сепак наместо брутална егзекуција, овие припадници на ИСИС добија лекција која ќе ја паметат до крајот на својот живот.

„Ова не е наша идеологија, ние не сме злобни. Муслиманите не убиваат од забава“ – пишува на видео снимката.

После, тоа сите војници ги тргнаа пиштолите и ги тргнаа маските, се оддалечија од своите затвореници, кои потоа беа вратени во затвор.

Be the first to comment on "Се подготвуваа да ги егзекутираат терористите од ИСИС, а потоа ги научија на лекција која долго ќе ја паметат (видео)"

Напишете коментар

Your email address will not be published.