Страотна појава на небото над Гевгелија го стаписа народот

Многу гевгеличани останаат подзинати и исплашени од чудната појава на небото над нивниот град.

гевгелија

Оваа чудна формација од облаци и светлина се појави над Гевгелија и го исплаши и зачуди целиот народ. Некои беа присебни па ја фотографираа чудната светлина.

Be the first to comment on "Страотна појава на небото над Гевгелија го стаписа народот"

Напишете коментар

Your email address will not be published.