Најубавата фотографија- Бебе заспа чекајќи ред за сликање со Дедо Мраз

Малиот Зак кој има само шест месеци заспа чекајќи во редот да се фотографира со Дедо Мраз. Кога стигна на ред Дедо Мраз рече да не го будат и настана најслатката фотографија на светот.

бебе1

Дедо Мразот почнал да се занимава со оваа работа пред 30 години кога на неговиот син му била дијагностицирана леукемија и бил во болница.

бебе

Ги развеселувал дечињата кои лежеле таму и продолжил да го прави тоа цели 30 години.

Be the first to comment on "Најубавата фотографија- Бебе заспа чекајќи ред за сликање со Дедо Мраз"

Напишете коментар

Your email address will not be published.