Мајката на Пино: Mи е срам да кажам дека сум Македонка затоа што излегува дека во оваа држава таа што го уби моето дете има повеќе права

Судењето за убиството на Пино Секондо денес беше одложено, на барање на одбраната на обвинетата 22-годишна Ангела Ѓорѓиевска, соучесничка во убиството на Пино Секондо. Нејзиниот…

Повеќе

Македонија

Мајката на Пино: Mи е срам да кажам дека сум Македонка затоа што излегува дека во оваа држава таа што го уби моето дете има повеќе права

Судењето за убиството на Пино Секондо денес беше одложено, на барање на одбраната на обвинетата 22-годишна Ангела Ѓорѓиевска, соучесничка во убиството на Пино Секондо. Нејзиниот…

Повеќе

Бизнис


Здравје

Научно докажано: Честичките од загадениот воздух можат да предизвикаат рак на мозокот

Едно ново истражување првпат ги поврза наночестичките од загадениот воздух со карциномот на мозокот. Ултраситните честички (УФП) се создаваат со согорување гориво, особено кај дизел-возилата,…

Повеќе

Свет

Полската полиција уапси двајца членови на група осомничена за планирање напади врз муслимани

Полската полиција уапси двајца членови на група осомничена за планирање напади врз муслимани, инспирирани од чинот на норвешкиот масовен убиец Андерс Беринг Брејвик и напаѓачот…

Повеќе

Религија


Фото/Видео